Top

Goedkope trainingsladder kopen? Loopladders.nl!

Goedkope trainingsladder kopen


Bent u op zoek naar een goedkope trainingsladder?

Bent u op zoek naar een speedladder voor een goede prijs maar weet u niet waar u deze agility ladder moet kopen? U bent bij ons aan het goede adres! 

 

Trainen met een trainingsladder vergroot het acceleratie vermogen, verbetert de coordinatie, werkt effectief voor hersteltrainings, zorgt voor meer snelheid, explosiviteit, kracht, conditie en reactievermogen. Een training met een trainingsladder is leuk door de vele oefeningen die er mogelijk zijn. 


De trainingsladder is er voor gemaakt om uw behendigheid en kracht flink te verbeteren. De trainingsladder wordt ook wel speedladder, loopladder of agility ladder genoemd. Deze trainingstool is zeer geschikt om uw boven- en onderlichaam te trainen door middel van verschillende trainingsladder oefeningen. Veel sporters gebruiken deze trainingstool om een zo goed mogelijke lichaamsstabiliteit te trainen, de ladder helpt u namelijk om meer controle over uw bewegingen van het lichaam te verkrijgen. 

De trainingsladders in ons assortiment zijn verkrijgbaar in 4 lengtes. De tredes zijn plat en gemakkelijk op de grond te plaatsen en is geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Aan het eind van de trainingsladder zit een eenvoudig kliksysteem waardoor er meerdere ladders aan elkaar vast kunnen worden gemaakt. Elke ladder wordt geleverd met een gratis tas en draagsysteem. 

De trainingsladder is erg snel een van de meest gebruikte trainingstools in de sportwereld geworden, steeds meer trainers en coaches maken gebruik van deze tool en dit heeft natuurlijk een reden. Door de vele oefeningen die er mogelijk zijn en het makkelijke gebruik van de ladder is de populariteit de laatste jaren flink gestegen. Om u een voorbeeld te geven van het gebruik van de trainingsladder vindt u onderaan deze pagina een filmpje met enkele loopladder 'drills'. 

Bent u nieuwschierig geworden en wilt u meer zien? Navigeer dan naar het kopje 'loopladder oefeningen'. Op deze pagina vindt u een breed scala aan filmpjes. WIlt u toch liever het assortiment bekijken? Klik dan hier!