Top

Veiligheidshesjes (met bedrukking mogelijk)

  • Veiligheidshesjes (met bedrukking mogelijk)
rating 5
(5 / 3 Reviews)
3,25
2,69 excl. BTW


Veiligheidshesjes (met bedrukking mogelijk).

Veiligheidshesjes bedrukken

Wij leveren hoge kwaliteit veiligheidshesjes in verschillende kleuren. Deze veiligheidshesjes zijn, mede doordat wij uw veiligheidshesjes kunnen bedrukken, zeer geschikt voor verschillende doeleinden zoals bedrijfsuitjes, scholen, sportverenigingen en tijdens evenementen. Deze veiligheidshesjes zijn gemaakt van 100% polyester en beschikbaar in een 'one size fits all' maat. Veiligheidshesjes bedrukken? Neem contact op voor meer informatie. Geen minimum afname, bij ons kunt u gewoon 1 hesje kopen als u dat wil!

Stel u wilt deze veiligheidshesjes laten bedrukken, hoe gaat dat? Omdat elk logo en elke bedrukking anders is hebben wij niet een vaste prijs voor een bedrukking. U dient altijd via het contactformulier een offerte op te vragen. Op werkdagen beantwoorden wij u mail altijd binnen enkele uren, ook in de avond! Wat moeten wij weten? Om een goede prijs voor u te maken zouden wij graag het volgende van u willen weten: het aantal stuks, de kleur van het veiligheidshesje en wat voor bedrukking u wenst (in hoeveel kleuren en hoe groot). Op basis van de informatie sturen wij u zo snel mogelijk een offerte. Om u te laten zien hoe het hesje wordt als deze is gedrukt sturen wij u altijd een digitale proefdruk. Middels deze digitale proefdruk ziet u precies hoe het hesje er uit komt te zien nadat deze is bedrukt. Bevalt de bedrukking u niet of wilt u andere wijzigingen doorvoeren? We maken, geheel kosteloos, net zo vaak proefdrukken tot u tevreden bent! 

Gaat het om grotere aantallen en wilt u graag van te voren het veiligheidshesje testen op kwaliteit? Wij sturen u graag, kosteloos, een sample op. Wij beschikken over een eigen drukkerij en kunnen dus tegen een lage meerprijs de veiligheidshesjes bedrukken met uw naam, logo, tekst of wat u maar wil. Neem contact op voor meer informatie met betrekking tot bedrukkingen. De veiligheidshesjes zijn opgebouwd in een staffelprijs: 

1 tot 10 stuks:
€3,25 per stuk
inclusief BTW

 11 tot 20 stuks:
 €2,90 per stuk
 inclusief BTW

 21 tot 50 stuks:
 €2,80 per stuk
 inclusief BTW

 51 tot 100 stuks:
 €2,70 per stuk
 inclusief BTW

 101 tot 200 stuks:
 €2,45 per stuk
 inclusief BTW

 

Meer dan 200 stuks veiligheidshesjes bestellen? Vraag een offerte aan voor de beste prijs!

De veiligheidshesjes zijn beschikbaar in de volgende kleuren:
veiligheidshesjes bedrukken


 Verzendkosten NL: €5,95
 Verzendkosten BE: €7,50
  Levertijd: 1 tot 2 dagen
 Bezorging bij de buren mogelijk
 Veilig betalen via uw eigen bank

Reviews (3)
rating 5 (5 / 3 Reviews)

A (10-05-2016) rating 5 Goed hesjes voor onze open dag. We zijn er erg blij mee en bedankt voor de goede service!

Bso breda (20-04-2016) rating 5 Wat een topservice en wat een ontzettend mooi resultaat, geweldig!

Kinderopvang G. (22-03-2016) rating 5 Prima hesjes en leuk contact met de verkopers. Ga zo door

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over