Top

Loopladder 9 meter dubbele treden

21% Korting
  • Loopladder 9 meter dubbele treden
  • Loopladder 9 meter dubbele treden
  • Loopladder 9 meter dubbele treden
€ 49,95
39,50
32,64 excl. BTW

9 meter lange loopladder met dubbele treden van het merk Cawila.

Deze loopladder (ook wel speed- of agility ladder) wordt voornamelijk gebruikt voor revalidatie doeleinden, het verbeteren van de snelheid, voetbal- en/of atletiektraining, coordinatietraining en voetenwerktraining voor vechtsporten zoals boksen en kickbocksen. Door de dubbele treden kunt u nog doeltreffender trainen.

Een training met een loopladder is zeer gemakkelijk. U plaats de ladder op de grond en stapt zo snel mogelijk tussen de treden door. Er zijn veel verschillende oefeningen uit te voeren met een loopladder, deze oefeningen kunnen zowel voorwaarts als achterwaarts worden uitgevoerd. 
 
De loopladder kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is zowel geschikt voor kleine als grote ruimtes. De breedte van de treden zijn ongeveer 50 centimeter, de totale ladder heeft dus een breedte van 1 meter. De totale lengte van de loopladder bedraagt 9 meter. De ladder is gemaakt van kunststof. 

De loopladder wordt geleverd met gratis tas en draagsysteem. Op zoek naar oefeningen voor deze loopladder? Neem dan een abonnement op ‘De oefenstof database’ van TrainersMagazine voor €27 per seizoen. 

 Verzendkosten NL: €5,95
 Verzendkosten BE: €7,50
 Voor 16:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis.
 Bezorging bij de buren mogelijk
 Veilig betalen via uw eigen bank


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over