Boek loopladder oefeningen

Boek loopladder oefeningen Boek speedladder oefeningen Loopladder oefeningen boek Ladder oefeningen voetbal boek Boek ladder oefeningen Speedladder oefeningen boek
Boek loopladder oefeningen Boek speedladder oefeningen Loopladder oefeningen boek Ladder oefeningen voetbal boek Boek ladder oefeningen Speedladder oefeningen boek
Boek loopladder oefeningen
12 Reviews | Review toevoegen
Uitgebreid boek met meer dan 80 oefeningen voor de loopladder, horden, coördinatieringen, trainingen en achtergrond informatie. Inspiratie opdoen of meer uit je training halen? Bestel het boek!

Verzendkosten

€ 3,95

Voor 15:00 uur besteld

Dezelfde dag verstuurd met brievenbuspost

€ 14,95 *
€ 11,95 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 11
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

  • check_circle 80+ speedladder oefeningen
  • check_circleTrainingen en informatie
^

Loopladder oefeningen boek

Ben jij op zoek naar nieuwe loopladder oefeningen? Wil je extra inspiratie opdoen of op een andere manier trainen met de speedladder? Ons eigen geschreven handboek biedt 80+ oefeningen en extra informatie om effectief en doelgericht te kunnen trainen met een loopladder, horden en overige trainingsmaterialen.

In dit coördinatie handboek vind je meer dan 60 oefeningen voor alleen al de speedladder. Deze oefeningen hebben wij door de jaren heen verzameld en uitgewerkt in hét handboek. De loopladder oefeningen zijn opgesplits in drie onderdelen, namelijk:
 
  • Voorwaartse oefeningen
  • Zijwaartse oefeningen
  • Achterwaartse oefeningen
Bij iedere opdracht wordt het niveau van de speedladder oefening aangegeven met een moeilijkheidsgraad. Daarbij wordt vermeld welke aspecten van "een sporter" je daadwerkelijk traint, zoals snelheid, behendigheid, kracht en stabiliteit. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat deze vier onderwerpen het meeste getraind worden met een agility ladder. Door middel van professionele afbeeldingen wordt ook visueel een beeld van de oefeningen weergegeven.

Meer dan speedladder oefeningen

Voor de uitgave van dit boek hebben wij een boek (deel 1) geschreven met alleen maar loopladder oefeningen. Wij merkten de afgelopen jaren dat er steeds meer vraag kwam naar overige trainingsmaterialen, zoals horden, coordinatieringen, pionnensets en trainingsmaterialen om de weerstand van een training te verhogen. Mede hierdoor hebben wij extra oefeningen beschreven met betrekking tot deze trainingsmaterialen. Daarnaast vind je uitgeschreven trainingen, achtergrond informatie en core stabiliteit oefeningen.

Horden oefeningen boek

Horden oefeningen

Naast de loopladders zijn onze horden tegenwoordig onmisbaar in de maatschappij. Een erg goede aanvulling, omdat met de horden voornamelijk de sprongkracht getraind wordt en dit een extra prikkel en stimulans aan een training kan geven. Na de speedladder oefeningen vind je een aantal uitgeschreven oefeningen die je met onze horden zou kunnen doen. Door middel van afbeeldingen en tekst wordt de oefening stapsgewijs uitgelegd. In ons assortiment aan horden vind je zowel vaste als verstelbare horden in allerlei hoogtes. 

Oefeningen met pionnen

In combinatie met loopladders en horden kan perfect een training of parcours uitgezet worden door middel van pionnen, of terwijl trainingshoedjes. Daarom vind je in ons handboek enkele oefeningen die je met de pionnen uit kunt voeren. Bijvoorbeeld om de behendigheid of snelheid van jou als sporter te verbeteren of bij te houden.

Coordinatieringen

Als laatste lees je in dit boek oefeningen die je met onze coördinatie ringen uit kunt voeren. Door middel van de ringen train je net weer op een andere manier dan met een loopladder, horden of pionnen. Je kunt de ringen afzonderlijk gebruiken, maar ook perfect in combinatie met de andere trainingsmaterialen.

Wij hebben er speciaal voor gekozen om dit boek te laten drukken op A5-formaat, hierdoor kunt u het boek gemakkelijk meenemen naar trainingen, de sportschool, naar het bos of waar u ook wilt. 

De oefeningen zijn zowel voor beginners als voor experts en geschikt voor alle soorten loopladders. Voor sommige oefeningen worden pionnen gebruikt als extra hulpmiddel, Als u hier niet over beschikt kunt u deze uiteraard achterwege laten.
 
Nog geen loopladder? Kijk eens bij één van onze actiepakketten voor de beste deal! 

Sorteren op:

Review toevoegen
Pieter W. van den Brink - 08-11-2021 18:03

Mooi boekje met duidelijk omschreven oefeningen. Lekker handig. Het boekje heet deel een. Nu nog deel 2

Stefan Boezelman - 13-09-2021 14:45

Goede service

Harry - 01-09-2021 13:36

Prima boekje! Groet Harry

Peter van der Klauw - 26-07-2021 08:48

prima in orde

Rene - 11-06-2021 16:04

Duidelijk boekje met goede uitleg van elke oefening. Tip voor de volgende druk: vermeld ook de (Engelse) naam van de oefeningen (handig bij het opgeven van opdrachten, omdat de sporters/trainers het dan over dezelfde oefening hebben).
Overigens snel verzonden, inclusief aardige persoonlijke noot.

N.J. van Griensven - 25-05-2021 09:45

Prima verzorgd en goede kwaliteit.

fhouben - 04-05-2021 15:56

mooi boek, met goede tips voor de training, snelle levering

Nancy Massaro - 29-03-2021 10:09

Mooi product, snelle levering.

John Repi - 22-03-2021 09:42

Bruikbaar

Kitty van der Palen - 16-12-2020 09:07

Goed bereikbaar en prima materiaal voor een hele nette prijs.

Robbie van melis - 29-09-2020 10:10

Vlug en goed verzonden en geleverd

Jenny - 17-08-2020 11:06

goed en simpel uitgelegd op handig formaat!

Overige speedladders
Speedladder oefeningen

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Vertrouwd en veilig kopen via Webwinkelkeur


Sinds 2015 is de webshop van Loopladders.nl aangesloten bij Webwinkelkeur. Onze webshop is geïdentificeerd en maakt onder andere gebruik van het onafhankelijke reviewsysteem. Bij ons kan je met een gerust hart een order plaatsen.