Top

Boek 'Loopladder oefeningen', deel één

  • Boek 'Loopladder oefeningen', deel één
  • Boek 'Loopladder oefeningen', deel één
  • Boek 'Loopladder oefeningen', deel één
5,95
4,92 excl. BTW

'Loopladder oefeningen' deel één. 

Op zoek naar nieuwe oefeningen voor uw loopladder? Wilt u inspiratie op doen? Een keer op een andere manier trainen met de loopladder? Dit boek 'Loopladder oefeningen' helpt u hiermee.

Dit boek bestaat uit meer dan 50 speedladder oefeningen en een uitgebreide introductie van de loopladder. De oefeningen worden individueel stapsgewijs uitgelegd en elke oefening wordt ondersteund door grafische beelden. Door middel van een plaatje kunt u gemakkelijk zien welke startpositie de sporter aan moet nemen en in welke volgorde de voeten geplaatst moeten worden. Elke oefeningen wordt, om het plaatje nog duidelijker te maken, uitgelegd met tekst. Stap voor stap leggen wij uit hoe de oefening moet worden uitgevoerd en waar u extra op moet letten. 

Het boek is gedrukt op 170 grams papier met een 300 grams kaft. Wij hebben er speciaal voor gekozen om dit boek te laten drukken op A5-formaat, hierdoor kunt u het boek gemakkelijk meenemen naar trainingen, de sportschool, naar het bos of waar u ook wilt. 

De oefeningen zijn zowel voor beginners als voor experts en geschikt voor alle soorten loopladders. Voor sommige oefeningen worden pionnen gebruikt als extra hulpmiddel, Als u hier niet over beschikt kunt u deze uiteraard achterwege laten.

Nog geen loopladder? Kijk eens bij één van onze actiepakketten voor de beste deal! 


 Verzendkosten NL: €1,95
 Verzendkosten BE: €3,99
 Binnen 1 tot 2 dagen geleverd via brievenbuspost
 Bezorging bij de buren mogelijk
 Veilig betalen via uw eigen bank


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over