Top

hesjes bedrukken

Hesjes laten bedrukken? Bedrukte hesjes voor de beste prijs!

Wij leveren zeer goedkope bedrukte hesjes. Wij hebben een eigen drukpers waardoor wij zeer goedkoop uw hesjes kunnen bedrukken. Al onze trainings- en veiligheidshesjes  zijn van zeer hoge kwaliteit en goed te drukken. Wilt u weten hoe dit werkt? 

Uw hesjes nooit meer kwijt raken? Wij bieden de oplossing. Wij kunnen uw hesjes op een erg professionele manier bedrukken! De klant is koning dus u bepaalt zelf wat er op gedrukt wordt. Uw eigen naam, een logo, rugnummers of teamnaam? U bepaalt het helemaal zelf! Zo gaan wij te werk: 

- U stuurt een bericht waarin u uw wensen kenbaar maakt;

- Onze ontwerpstudio stuurt u een voorbeeld hoe de hesjes er uit komen te zien en bieden u de beste prijs;

- Als u akkoord geeft, begint ons werk;

- Wij bieden een zo goed mogelijke service!

PROEFDRUK BEDRUKTE HESJES


Als uw ontwerp goed is gekeurd komt de bedrukking onder een professionele drukpers te liggen. Binnen 30 seconden wordt de bedrukking onder hoge hitte op de hesjes bedrukt. Doordat wij onze eigen drukkerij hebben kunnen wij erg goedkoop leveren. We kunnen zowel op de voorkant als op de achterkant uw hesjes bedrukken. Het is aan u hoeveel kleuren u wil, het aantal stuks en wat voor bedrukking u wil hebben! Wij proberen zo snel mogelijk te leveren, soms al binnen 2 dagen! 

Geef uw voetbalteam een professionele uitstraling met hoge kwaliteit trainingshesjes met uw eigen bedrukking! De hesjes zijn tevens een erg goede oplossing voor scholen. Een goede manier om de kinderen van uw school niet meer kwijt te raken tijdens schoolreisjes, wandelvierdaagses en dagjes uit! 

Tevens bedrukken wij ook trainingskleren, shirts, truien en zelf aangeleverde kleding. U kunt contact opnemen over de mogelijkheden.
 

Producten op aanvraag bestellen
@