Top
Aanbiedingen

Welkom op Loopladders.nl

De goedkoopste loopladder vindt u bij ons!

 Wij zijn een team van jonge ondernemers die vinden dat sporten voor zowel de particulier als voor verenigingen betaalbaar moet zijn. Om deze reden hanteren wij lage prijzen en een goede service. Bij ons vindt u loopladders van de beste kwaliteit!

Heeft u vragen of bent u op zoek naar specifieke artikelen die, op dit moment, nog niet in ons assortiment aanwezig zijn? Vul het contact formulier in of bel en ons team staat voor u klaar. U kunt ook bij ons terecht voor grote partijen artikelen voor bijvoorbeeld uw sportvereniging. Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u op. Zie voor meer informatie het kopje 'Afname partijen'.
 

De loopladder, ook wel speedladder of agility ladder genoemd, is een trainingstool waarmee je door middel van verschillende oefeningen snelheids- en coördinatietraining uit kan voeren. 
Met dit product kan je zowel je acceleratie verbeteren, werken aan je laterale snelheid en trainen op het veranderen van richting. Tijdens de oefeningen werk je automatisch aan je evenwicht, ritme en lichaamsbeheersing. Deze competenties zijn essentieel voor elke sporter die wil presteren op een hoger niveau dan de concurrentie. 

De belangrijkste aspecten die met de loopladder worden ontwikkeld:
  • Lineaire en laterale voetsnelheid
  • (Spier)blessure preventie
  • Mobiliteit/lenigheid/explosiviteit
  • Een snelle prikkeling van de spieren naar het zenuwstelsel en de terugkoppeling daarvan
  • Algemene conditie en kracht
  • Kortere responstijd en snellere besluitvorming op onvoorspelbare stimulus
Er zijn veel verschillende oefeningen te bedenken voor zowel de ladder als voor pionnen. De meeste oefeningen zijn er voor bedacht om uw snelheid, wendbaarheid en coördinatie te verbeteren. Voor sporten zoals voetbal, atletiek, rugby en tennis worden vergelijkbare loopladders op professioneel niveau gebruikt als trainingstool.
De loopladder is zowel binnen als buiten gemakkelijk te gebruiken. De producten zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en kunnen elk terrein aan. Alle producten worden geleverd inclusief gratis tas. 


Op de website loopladders.nl kunt u gemakkelijk uw trainingsmaterialen bestellen. Wij streven naar een zo goed mogelijke service en daarom ontvangt u uw bestelde producten al de volgende dag in huis wanneer u voor 16:00 uur betaald! Bezoekt u deze website met de insteek om veel producten tegelijk af te nemen, als u bijvoorbeeld een inkoper bent van een voetbalclub of andere sportvereniging, dan hebben we het kopje 'afname partijen' voor u op de website gezet. Middels deze knop kunt u een offerte plaatsen en wij reageren dan zo snel mogelijk. 

 

Elke maand een workout van de maand, inspirerende filmpjes die u helpen uw loopladder te gebruiken! 
 
 loopladder oefeningen, speedladder oefening