Top

Gastheer/Gastvrouw hesje 1,5 meter afstand houden (6 kleuren)

Nieuw
  • Gastheer/Gastvrouw hesje 1,5 meter afstand houden (6 kleuren)
  • Gastheer/Gastvrouw hesje 1,5 meter afstand houden (6 kleuren)
7,50
6,20 excl. BTW


Hesje gastheer/gastvrouw. Houd minimaal 1,5 meter afstand

Veiligheidshesjes kopen voor uw restaurant? Wij drukken deze gastheer of gastvrouw hesjes met de tekst: Houd minimaal 1,5 meter afstand. Onze hesjes hebben een volwassene one-size-fits-all maat en zijn beschikbaar in 6 verschillende kleuren. Afhankelijk van de gekozen kleur drukken wij de volgende tekst in het wit of het zwart op het hesje groot op de achterzijde: Toezichthouder, houd minimaal 1,5 meter afstand. 

Onze gastheer/gastvrouw hesjes worden gebruikt voor restaurants, zodat men goed kan zien wie de gastheer/gastvrouw in het restaurant is. Op deze manier kunnen uw medewerkers veilig aan het werk.

Wil je jouw medewerkers veilig laten werken en mensen duidelijk op afstand houden? Wij drukken veiligheidshesjes met de opdruk: houd minimaal 1,5 meter afstand! Onze veiligheidshesjes zijn van goede kwaliteit met een goede pasvorm, deze anti Corona veiligheidshesjes drukken wij met een tekst zodat klanten afstand houden. Uiteraard is elke andere tekst ook mogelijk. Andere kleuren, soorten opdruk en modellen op aanvraag via het contactformulier.

Gastheer of gastvrouw 1,5 meter veiligheidshesjes drukken?

Wij begrijpen als geen ander de noodzaak van het gebruik van de anti Corona hesjes en daarom doen wij er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Deze afstand houden veiligheidshesjes zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren zodat er altijd een hesje past bij jouw bedrijf. Meer dan 50 stuks bestellen? Wij kunnen super snel leveren, de afgelopen dagen is gebleken dat wij de capaciteit hebben om ruim 5.000 stuks per dag te bedrukken.

Hesje voor volwassenen met aan de achterzijde de tekst: houd minimaal 1,5 meter afstand! Verkrijgbaar in de kleuren Rood, blauw, wit, oranje, geel en groen.


Vandaag besteld voor 16:00 uur is vandaag verstuurd in heel Nederland en België. 


Staffelkorting:

1 - 10 : €7,50 per stuk

11 - 20 : €7,00 per stuk

21 - 50 : €6,50 per stuk

51 of meer: €6,00 per stuk


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code