Boek loopladder oefeningen deel 2

Heb jij deel 1 van ons boek met méér dan 50 loopladder oefeningen uitgespeeld en ben je toe aan nieuwe uitdagende speedladder oefeningen voor jouw training? Dan hebben wij goed nieuws te melden voor jou, lees hieronder meer!

Momenteel is het team van Loopladders.nl namelijk druk bezig met het ontwikkelen van een deel 2 van het boek met loopladder oefeningen. Deel 1 van ons eigen geschreven boek hebben wij een aantal jaren geleden met succes uitgebracht. Deze stond voornamelijk in het teken van inspiratie op doen om te trainen met de speedladder. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met de loopladders en onze overige trainingsmaterialen waardoor wij flink wat kennis en kunde rijker zijn geworden. Speedladder oefeningen deel 2 zal dan ook een super gave versie worden waar iedereen mee uit de voeten kan. Van beginnende sporter tot aan getrainde sporter en tevens erg geschikt voor trainers / coaches.

 

Méér dan alleen oefeningen voor de coördinatieladder

Deel 2 van ons boek met coördinatieladder oefeningen zal veel uitgebreider zijn en in een modern jasje gestoken worden door ons ontwerpteam. Naast algemene oefeningen voor de agility ladder zullen wij o.a. aandacht besteden aan het verhaal achter de loopladder, onderzoek naar het trainen met de loopladder, oefeningen met onze horden en uitgewerkte trainingsvormen. Ideaal voor jou als sporter of trainer/coach.
 

Melding ontvangen zodra boek deel 2 uit komt?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn zodra wij deel 2 klaar hebben en deze snel bij jou op de mat kan komen te liggen? Vul dan ons contactformulier in en wij brengen je op de hoogte wanneer wij deel 2 te koop hebben in onze webshop. We liggen op schema om het boekje voor de feestdagen, zoals sinterklaas en kerst, klaar te hebben zodat je dit mooie product wellicht ook cadeau kunt geven. In ieder geval kan jij 2021 fris en fruitig van start gaan met nieuwe uitdagende oefeningen en informatie met betrekking tot de speedladder!

Loopladder oefeningen deel 2
  Buining     22-10-2020 13:01     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Vertrouwd en veilig kopen via Webwinkelkeur


Sinds 2015 is de webshop van Loopladders.nl aangesloten bij Webwinkelkeur. Onze webshop is geïdentificeerd en maakt onder andere gebruik van het onafhankelijke reviewsysteem. Bij ons kan je met een gerust hart een order plaatsen.