Top

Speedladder oefeningen

SPEEDLADDER OEFENINGEN
Speedladder oefeningen

Hoe gebruikt u uw speedladder op de beste manier? Welke speedladder oefeningen zijn er allemaal? Waar moet de sporter op letten bij het gebruiken van een speedladder? Dit zijn veelgestelde vragen waar wij u graag antwoord op willen geven.

De speedladder is een zeer effectieve trainingstool waarmee uw coördinatievermogen, wendbaarheid en kracht sterkt verbetert kan worden. Door verschillende speedladder oefeningen, op een juiste manier, uit te voeren kan de sporter bovengenoemde aspecten gemakkelijk trainen. Er zijn veel speedladder oefeningen te vinden op het internet maar veelal worden deze oefeningen nauwelijks uitgelegd of moet u een filmpje meerdere malen bekijken om een goed beeld van de oefening te vormen. Om u op weg te helpen met uw speedladder hebben wij een speciaal boek samengesteld waar in wij stapsgewijs meer dan 50 oefeningen uitleggen.

Per oefening wordt er door middel van ondersteunende grafische beelden duidelijk in kaart gebracht hoe de oefeningen uitgevoerd moeten worden. Elke speedladder oefening beschikt daarnaast over een tekstuitleg, stapsgewijs zijn de oefeningen beschreven van begin tot eind. Wij hebben er speciaal voor gekozen om het boekje te laten drukken op A5-formaat zodat u deze gemakkelijk mee kunt nemen naar trainingen. Heeft u een keer geen inspiratie? Raadplaag het boekje en vind nieuwe, uitdagende oefeningen.

De speedladder oefeningen zijn geschikt voor alle soorten loopladders. Doordat de oefeningen in bepaalde patronen worden uitgevoerd maakt het niet uit of u nu een trainingsladder van 4, 6 of 8 meter heeft. Heeft u vragen over het boek, over het gebruik van de trainingsladder of wilt u advies bij het aanschaffen van een nieuwe trainingsladder? Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Vul het contactformulier in en u ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie!

trainingsladder oefeningen voetbal loopladder oefeningen oefeningen loopladder oefeningen speedladder loopladder