Top

Textiel bedrukken in Hoogeveen

Textiel bedrukken in Hoogeveen

Textiel bedrukken in Hoogeveen

Wij verkopen niet alleen vele verschillende trainingsmaterialen maar drukken ook alle soorten textiel met uw eigen logo's, teksten of wat dan ook. In Hoogeveen hebben wij speciale drukmachines die elke soort textiel bedrukking kunnen realiseren. Of het nu gaat om 1 of om 1.000 stuks, wij bieden u altijd een super scherpe prijs! 


In principe kunnen wij op elke soort textiel drukken. Van t-shirts, truien, sportkleding tot softshell jassen. Heeft u zelf al kleding aangeschaft? Dan kunt u de kleding gemakkelijk naar ons toe brengen of versturen, wij zorgen er dan voor dat uw kleding bedrukt weer bij u terug komt! Uiteraard kunt u ook bij ons de kleding inkopen, wij hebben een breed assortiment textiel in vele verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. 

Omdat wij beschikken over een hoge kwaliteit snijplotter en drukmachines kunnen wij snel uw kleding bedrukken. Dit is ook de reden dat wij geen minimale afname hanteren.

Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag om samen na te denken over het allermooiste resultaat. Onze studio kan, naast het omzetten van slechte kwaliteit logo's in vector bestanden, altijd een bedrukking voor u ontwerpen en in de meeste gevallen is dit zelfs gratis! U ontvangt bij ons altijd een kosteloze digitale proefdruk, zo weet u precies hoe uw textiel gedrukt wordt! 

Goedkoop shirts, truien, jassen, tassen, sportkleding of elke andere soort textiel bedrukken? Bij ons bent u aan het juiste adres! Bel ons op 0528-851155, start een live chat, vul het contactformulier in met uw behoeftes of kom een keer langs in Hoogeveen, wij nemen vrijwel altijd dezelfde dag nog contact met u op.

@