Top

Sublimatie shirts - unieke persoonlijke sportshirts!

Sublimatie (sport)shirts


Wij zijn een van de weinige aanbieders van Nederland die sublimatie shirts leveren. Wat is het speciale aan deze sportshirts? U kunt het gehele shirt zelf samenstellen! Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een foto van uw bedrijf of uw team op de achterkant te plaatsen, een grote tekst aan de voorkant en het gehele shirt voorzien van kleuren naar keuze. De keuze is volledig aan u. Het hele shirt kan worden bedrukt, van de zijkant of de mouwen tot de voor- of achterkant. Zo kiezen bijvoorbeeld veel voetbalclubs er voor om shirts te laten maken met deze sublimatie techniek, op elke gewenste plek kunnen logo's van sponsoren worden gedrukt en de bedrukking kan onmogelijk van het shirt af gewassen worden of vervagen. Daarnaast worden de shirts veel gebruikt voor bedrijventeams tijdens hardloopwedstrijden, op deze manier kunt u uw bedrijf op een speciale manier kennis laten maken met het publiek. 

Deze sportshirts zijn uitermate geschikt voor hardlopen, voetbal, wielrennen (wij hebben speciale wielrenshirts), vechtsporten, volleybal en vele andere sporten. Wat is Sublimatiedruk?

Sublimatie is een druktechniek waar inkt onder hoge temperatuur vergast wordt en zo als het ware in het textiel gedrukt wordt. Met deze druktechniek ligt de bedrukking niet op het shirt, maar wordt de bedrukking in het textiel gebrand. Deze manier van drukken zorgt ervoor dat de bedrukking onmogelijk van het shirt af kan of zal vervagen.

De shirts die wij leveren zijn verkrijgbaar van maat XS tot en met XXL. Wilt u toch een afwijkende maat of een standaard maat enkel een stukje langer, dan is dit ook mogelijk bij ons.

Hoe werkt sublimatie?

Een tekst of een logo wordt ingebracht in het computersysteem, die u helemaal zelf kunt ontwerpen. Nadat de gewenste veranderingen zijn aangebracht kan de tekening, logo of foto afgedrukt worden met een inkjetprinter voorzien van sublimatie inkten. Via een speciaal gecoat papier wordt de print op een te sublimeren product gelegd.

Zelf ontwerpen of uitbesteden?

Heeft u zelf nou niet de tijd of kennis om uw eigen shirt te laten ontwerpen? Wij helpen u hier graag mee! Zo heeft u altijd een professioneel ontwerp voor de beste prijs van Nederland!

Wij vertellen u graag meer over de druktechniek of over de mogelijkheden. U kunt ons altijd bellen op 0528-851155 of het onderstaande contactformulier invullen. Heeft u een bedrijf in Drenthe en wilt u de mogelijkheden bespreken? In Drenthe komen wij graag bij u langs! 


Producten op aanvraag bestellen
@