Top

Sporttassen (met bedrukking mogelijk)

Goedkope sporttassen bedrukkenSporttassen (met bedrukking mogelijk)


Bent u op zoek naar nieuwe sporttassen voor u zelf, uw sportvereniging, team of bijvoorbeeld uw school? Wij bieden een ruim assortiment sporttassen aan, deze tassen kunnen wij snel en goedkoop voorzien van uw eigen logo, teksten of naam. 

Deze sporttassen worden voor verschillende sporten gebruikt zoals voor voetbal, basketbal, hockey, volleybal en zwemmen. Wij hebben verschillende soorten en maten tassen waardoor er voor elke sport een geschikte tas bij zit.

Wij beschikken over een eigen drukpers, hierdoor hoeft het bedrukken van uw sporttas niet duur te worden. Wij kunnen bijvoorbeeld uw naam op de tas drukken, het logo van uw sportvereniging, een nummer in combinatie met een naam of een tekst. Hoe werkt dit precies? 

Elke bedrukking is anders, een 1-kleurige bedrukking is goedkoper dan een 2-kleurige bedrukking, één nummer is goedkoper dan een naam van 20 tekens en een klein logo is goedkoper dan een groot logo. Dit is de reden dat wij niet een vaste prijs voor de bedrukking op onze site aan kunnen bieden. Heeft u interesse in het bedrukken van sporttassen? Stuur ons een berichtje via het contactformulier of begin een live chat gesprek en u ontvangt altijd binnen een dag een offerte van ons. U hoeft enkel aan te geven in welke sporttas u interesse heeft, om hoeveel stuks het gaat en welke bedrukking u wilt. 

Zodra u akkoord gaat met het prijsvoorstel maken wij een digitale proefdruk, middels deze digitale proefdruk kunt u zien hoe de bedrukking er uit komt te zien en op dit moment kunt u eventueel uw ontwerp nog aanpassen. Als u akkoord gaat met de digitale proefdruk dan begint ons drukproces en gaan we de tassen voor u drukken. U kunt de tassen al binnen een week in huis hebben! 

Voor meer informatie of advies kunt u het contactformulier invullen of bellen op telefoonnummer 0528851155. Wij helpen u graag! 


Ballentas bedrukken

Ballentas bedrukken

€ 24,95
Ballentas Roly voor 12 ballen
Nieuw 77% Korting

Ballentas Roly voor 12 ballen

€ 29,95 € 6,99
(niet meer leverbaar)
Grote sporttas met wieltjes en handvat

Grote sporttas met wieltjes en handvat

€ 39,95
Middelgrote sporttas met wieltjes en handvat

Middelgrote sporttas met wieltjes en handvat

€ 35,95
Schoenentas met bedrukking

Schoenentas met bedrukking

€ 6,00
Sporttas

Sporttas

€ 29,95
Sporttas - 55 liter

Sporttas - 55 liter

€ 19,95
Sporttas - 85 liter

Sporttas - 85 liter

€ 24,95
Teamsport tas

Teamsport tas

€ 19,95