Top

Sportkleding bestellen en laten bedrukken in Hoogeveen.

sportkleding bedrukken, kleding bedrukken hoogeveen

Sportkleding bestellen en laten bedrukken in Hoogeveen

Bent u op zoek naar nieuwe sportkleding of sportkleding voor promotionele doeleinden? Bij ons bent u aan het juiste adres! Met onze jarenlange ervaring zijn wij altijd een geschikte partner om uw sportkleding te leveren. De mogelijkheden zijn eindeloos, van bedrukte polyester shirts tot trainingspakken en sporttassen. 

Sportkleding bedrukken in Hoogeveen? In Hoogeveen staan onze drukmachines en onze snijplotter, hiermee kunnen wij supersnel u bedrukkingen uitsnijden en bedrukken. Al vanaf 1 stuk leverbaar en bij spoed kunnen wij meestal dezelfde dag uw bedrukking nog realiseren. 

Wij kunnen zeer goedkoop uw sportkleding bedrukken en leveren! De prijs voor het bedrukken van sportkleding hangt af van een aantal factoren. De omvang van het te bedrukken logo of tekst en het aantal kleuren van de bedrukking. Een 1-kleurige bedrukking is een stuk goedkoper dan een bedrukking full-color. 

 

Wij kunnen u tevens helpen met het ontwerpen van een bedrukking. Vraag een offerte aan via het contactformulier, kom een keer langs in Hoogeveen of bel 0528-851155! 

@