Top

Loopladder vaste treden 4 meter Ciclón Sports

Nieuw 18% Korting
  • Loopladder vaste treden 4 meter Ciclón Sports
  • Loopladder vaste treden 4 meter Ciclón Sports
  • Loopladder vaste treden 4 meter Ciclón Sports
€ 16,75
13,75
11,36 excl. BTW

Loopladder vaste treden 4 meter

Een loopladder met vaste treden is ideaal als u niet wilt dat de afstand van de treden verschuift tijdens de oefeningen met de loopladder. Deze loopladder met vaste treden heeft een lengte van 4 meter en 10 hoogwaardige kwaliteit treden gemaakt van de beste kwaliteit kunststof. De treden zijn speciaal ontwikkelt om er voor te zorgen dat deze niet te breken zijn, hierdoor heeft deze loopladder met vaste treden een zeer lange levensduur.

In tegenstelling tot een standaard loopladder zijn de treden van deze loopladder met vaste treden met een ijzeren pin vastgemaakt aan het koord, de afstand van de treden is dus altijd gelijk en verschuivingen worden hiermee tegengegaan. De loopladder met vaste treden wordt geleverd een handige gratis draagtas, hierdoor kunt u de loopladder niet alleen goed opbergen maar ook handig meenemen.

Deze loopladder met vaste treden wordt voornamelijk gebruikt voor het verbeteren van de snelheid, reactievermogen, wendbaarheid en coördinatie tijdens voetbaltrainingen (geschikt voor alle leeftijden), handbaltrainingen, tennistrainingen of bijvoorbeeld tijdens hersteltrainingen voor fysiotherapeuten en sportverzorgers.

Deze speedladder met vaste treden is zowel in 4 als 6 en 8 meter beschikbaar. Meer dan 5 loopladders met vaste treden bestellen? Vraag dan een offerte op via het contactformulier!


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code