Top

Kleding bedrukken

goedkope shirts bedrukken

Goedkope shirts bedrukken?

Bent u op zoek naar bedrukte shirts? Wij leveren hoge kwaliteit shirts en kunnen deze tegen een meerprijs voor u bedrukken. Doordat wij beschikken over een eigen drukkerij kunnen wij goedkoop en snel voor u bedrukken en leveren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar trainingsshirts, inloopshirts, shirts ter promotie of shirts voor andere doeleinden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze goedkope shirts bedrukken wij regelmatig voor voetbalverenigingen, sportscholen, bedrijven en scholen. Stuur ons een bericht met uw behoeftes en wij zorgen er voor dat u zo snel mogelijk een passende offerte krijgt. Tevens beschikken wij over een ontwerpstudio die u geheel vrijblijvend een gratis digitale proefdruk kan sturen. 

De klant heeft bij ons vele mogelijkheden, zo kunt u kiezen uit ongeveer alle kleuren, alle maten en de bedrukking kunt u zelf kiezen. Tevens kunt u er voor kiezen om shirts te kopen die speciaal ontwikkeld zijn voor sport, deze lichtgewicht sportshirts hebben een betere luchtdoorvoer waardoor ze zeer geschikt zijn voor allerlei sporten. Op basis van de grootte van de bedrukking en het aantal stuks kunnen wij een goedkope offerte voor u uitbrengen! Goedkope shirts bedrukken? Bel of mail voor alle mogelijkheden! 

Heeft u zelf al kleding maar wenst u toch graag een bedrukking? Wij kunnen uiteraard ook uw eigen shirts, truien, tassen en textiel bedrukken. U krijgt van ons eerst een digitale proefdruk en bij akkoord stuurt u uw textiel naar ons op. Wij bedrukken uw producten en zodra alles klaar is worden de producten weer naar u terug verzonden. Naast verschillende soorten shirts hebben wij ook een ruim assortiment goedkope truien en tassen. 

Voor trainingen en scholen bieden wij ook goedkope hesjes. Deze hesjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten en deze zijn tevens ook zeer geschikt voor bedrukking.


goedkope truien bedrukken