Top

goedkope pionnen/pilonnen kopen bij Loopladders.nl

Goedkope pionnen/pilonnen

Goedkope pionnen/pilonnen kopen? Bij Loopladders.nl bent u aan het juiste adres! Loopladders.nl biedt erg goedkope pionnen voor zowel zakelijke als voor particuliere klanten. Onze pionnen/pilonnen zijn van zeer hoge kwaliteit en wij bieden u altijd de laagste prijzen. De pionnen worden geleverd in setjes van 20 of 40 en u krijgt er altijd een gratis houder bij (de producten van Ciclón Sports worden geleverd met een speciale doos). Heeft u liever een set bestaande uit meer of minder stuks? Uiteraard is dit mogelijk, u kunt het contactformulier invullen voor een aanbod op maat. 

Ons assortiment goedkope pionnen/pilonnen is zeer geschikt voor verschillende markeringen, voor het uitzetten van veldjes/trainingen voor verschillende sporten en voor coördinatie en agility training. Wist u dat er met de pionnen ook vele oefeningen mogelijk zijn waarmee u uw coördinatie, wendbaarheid en snelheid kunt verbeteren?

Onze pionnen/pilonnen worden gemaakt van een zeer hoge kwaliteit kunststof en zijn er voor gemaakt om niet kapot te gaan. Wij selecteren enkel de hoogste kwaliteit producten in onze webshop, er is niets zo vervelend dan een aankoop van een slecht product. De flexibele vorm van de pionnen/pilonnen zorgt er voor dat de hoedjes weer in hun oorsprokelijke vorm terugkeren wanneer er iemand op gaat staan.  

Voor sportverenigingen, clubs, scholen en andere zakelijke klanten hanteren wij speciale prijzen bij afname van meerdere stuks. U kunt het contactformulier invullen voor meer informatie. Heeft u zelf een winkel of een webshop en zou u de pionnen/hoedjes van Loopladders.nl en Ciclón Sports willen verkopen? Zakelijke klanten kunnen een zakelijke prijslijst opvragen. 


pionnen, pilonnen, pionnen set, goedkope pionnenpionnenset, pilonnen, hoedjes, markeringspionnen
Ciclón Sports is een merk dat zich enkel richt op materialen speciaal voor kracht, wendbaarheid, coördinatie en snelheid trainingen. Loopladders.nl is al jaren gespecialiseerd in deze specifieke producten en ons team kan u helpen met elke vraag.
Nieuwe producten