Top

Goalshot - De ideale voetbaltrainer!

Nieuw 3% Korting
  • Goalshot - De ideale voetbaltrainer!
  • Goalshot - De ideale voetbaltrainer!
  • Goalshot - De ideale voetbaltrainer!
€ 299,00
289,00
238,84 excl. BTW

De Goalshot!

 

De Goalshot staat voor ultieme innovatie en vernieuwing in het internationale voetbal waarmee iedere speler zich maar één doel stelt: scoor zoveel mogelijk doelpunten! Het idee van de Goalshot is geboren uit dagelijkse frustratie van trainers en spelers, wanneer het gaat om het eenvoudig scoren van doelpunten.  Door gericht te trainen met de Goalshot weet uw spits vaker dat echt belangrijke doelpunt te maken.

De Goalshot zorgt voor visualisering van de meest scorende zones in het doel

Het ontwerp van de Goalshot focust zich op een zo groot mogelijke visualisering van de meest scorende zones in het doel. Hiermee markeert de Goalshot de meest effectieve gebieden waar een speler op dient te richten, om de kans op succesvol scoren te maximaliseren. Door te trainen met de Goalshot leert een speler steeds sneller, gerichter en preciezer te schieten. Tijdens de ontwikkeling en ontwerp van de Goalshot is er zorgvuldig gekeken naar de effectiviteit van schoten in de vier GOALSHOT ® scorende zones ten opzichte van de rest van het doel. Goedkope Goalshot kopen? Bij ons ben je aan het juiste adres! 

Wat maakt bepaalde spelers ‘doelpuntenmakers’ en anderen niet? Waarom is het zo vanzelfsprekend voor de ene speler en kan het scoren heel moeilijk zijn voor anderen? Dat zijn de kernvragen, die als basis is gebruikt om meer te weten te komen over het onderwerp scoren. De resultaten zijn ongelooflijk. De bottom line, de wetenschap bewijst dat de manier waarop je traint om te visualiseren wanneer je op doel schiet het verschil za maken in de wereld tussen scoren en missen.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over