Top

Betalen

Betalen

Bij Loopladders.nl kunt u betalen via iDEAL, Paypal of vooruitbetaling per bank. 

iDEAL:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

Er worden voor het gebruik van iDEAL geen extra kosten in rekening gebracht.

Paypal

PayPal maakt het mogelijk om online te betalen, geld te verzenden en betalingen te ontvangen zonder dat uw financiële gegevens kenbaar worden gemaakt. Het openen van een PayPal-rekening neemt slechts enkele minuten in beslag. Met uw PayPal-rekening kunt u veilig online winkelen bij miljoenen webwinkels wereldwijd, zonder dat u een creditcard nodig heeft! Koppel u bankrekening en koop óf verkoop in 203 landen en ontvang of betaal moeiteloos in 26 verschillende valuta zonder ingewikkelde, langdurige overschrijvingen.

Voor het betalen met Paypal wordt 3% van de totaalprijs in rekening gebracht. 

Overboeking

U kunt ook betalen via een overboeking. Het nadeel van deze betaalmethode is dat een overboeking niet snel is. Wij verzenden de producten pas nadat we de betaling hebben ontvangen. Met deze betalingsmethode kan Loopladders.nl niet de garantie bieden dat de producten dezelfde dag worden verstuurd. 


Het gebruik van een overboeking kost geen extra geld. 

Rekeningnummer: NL60INGB0006784187 t.n.v. Voetbalinkoop/Loopladders.nl