Top

Hesjes/overgooiers


 traininshesjes voetbalhesjes hesjes bedrukken


Goedkope trainingshesjes kopen? Wij helpen u graag! 

Bent u op zoek naar hesjes/overgooiers voor uw team, sportvereniging, school, BSO, voor een evenement of voor welk doeleind dan ook? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij leveren goedkope hesjes in heel erg veel verschillende kleuren en maten. Bij ons kunt u kiezen uit trainingshesjes en veiligheidshesjes. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om de hesjes goedkoop te laten bedrukken. U kunt er dus zelf voor kiezen om de naam van uw verenging, uw bedrijf, een logo of iets anders op de hesjes te laten drukken. Onze trainingshesjes zijn allemaal van zeer goede kwaliteit. De trainingshesjes worden voornamelijk gebruikt als voetbalhesjes, rugbyhesjes of handbal hesjes. De trainingshesjes worden tevens veel gebruikt voor scholen en BSO's, met deze hesjes vallen de kinderen extra goed op tijdens bijvoorbeeld schoolreisjes en uitstapjes. 

U heeft bij ons altijd de allerbeste prijs! Geef ons door waar u behoefte naar uit gaat, we bieden u dan de beste keuze. De prijzen van de trainingshesjes worden berekend op basis van een staffelprijs. Hoe meer u afneemt, hoe goedkoper de hesjes worden. In het onderstaande schema ziet u de prijs, zonder bedrukking, voor de trainingshesjes.


1 tot 10 stuks:
€3,30 per stuk
inclusief BTW

 11 tot 20 stuks:
 €2,95 per stuk
 inclusief BTW

 21 tot 50 stuks:
 €2,85 per stuk
 inclusief BTW

 51 tot 100 stuks:
 €2,75 per stuk
 inclusief BTW

 101 tot 200 stuks:
 €2,50 per stuk
 inclusief BTW

 meer dan 200 stuks:
 Vraag een offerte
 aan voor de beste prijs!Al onze hesjes zijn gemaakt van 100% polyester en zijn van hoge kwaliteit. De trainingshesjes zijn beschikbaar in de kleuren zijn neon-geel, wit, oranje, zwart, rood, groen, blauw en roze. De hesjes zijn goed bedrukbaar, wenst u een naam, logo of nummer op uw hesjes te laten drukken? Wij doen het graag voor u. Lees hier meer over het bedrukken van hesjes. 

hesjes voor school, scholen hesjes

De trainingshesjes zijn in 4 verschillende maten verkrijgbaar: Kinderen (XXS - S) - Junioren (S - M) - Senioren (L - XL) - Extra groot (XXL - Meerprijs €0,35 per hesje). Hoe weet u welk hesje past bij uw doelgroep? De kindermaat is geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar, de breedte van de hesjes is 45 centimeter en de lengte is 51 centimeter. Onder de maat van junioren vallen de hesjes voor kinderen van 9 tot 15 jaar, deze hesjes zijn 53 centimeter breed en 60 centimeter lang. De senioren maat is geschikt voor de leeftijdsklasse 16 tot 60+ jaar, de breedtemaat is 61 centimeter en de lengtemaat 69 centimeter. Speciaal in ons assortiment zijn de hesjes extra groot, de lengte hiervan is 75 centimeter en de breedte 71 centimeter (deze hesjes hebben een meerprijs van €0,35 per hesje).

Veiligheidhesjes bestellen voor vele doeleinden

De veiligheidshesjes hebben 2 reflecterende banden aan de onderkant van het hesje. De veiligheidshesjes zijn beschikbaar in het blauw, wit, rood, groen, geel en oranje. De hesjes hebben aan de zijkant een trekkoord waardoor het hesje zowel voor kinderen als volwassenen geschikt is. De veiligheidshesjes zijn leverbaar in een one-size-fits-all uitvoering. De veiligheidshesjes worden voor vele doeleinden gebruikt. Veel klanten van ons laten deze hesjes bedrukken voor scholen, beurzen en evenementen. 

Hesjes bedrukken
 
Tegen een meerprijs kunnen wij zowel de veiligheidshesjes als de trainingshesjes voor u bedrukken. Of u nu een full-color of een 1-kleurig logo heeft, wij kunnen de hesjes altijd voor u bedrukken. Omdat elk logo anders is hebben wij geen vaste prijzen voor het bedrukken van de hesjes. Vraag hier direct een offerte aan voor het bedrukken van de hesjes. Vermeld bij het aanvragen van de offerte het aantal stuks, in hoeveel kleuren het logo gedrukt moet worden en wat de afmeting van de bedrukking moet worden. U ontvangt altijd van ons een digitale proefdruk, u weet dus van te voren altijd hoe de hesjes worden gedrukt! Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie over het bedrukken van hesjes.

hesjes bedrukken, bedrukte hesjes

Klik op onderstaand product om uw bestelling in te voeren, de prijzen worden automatisch aangepast op basis van het geselecteerde aantal stuks. U kunt de kleuren ook bepalen via onderstaand product. Onze trainingshesjes worden voornamelijk gebruikt als voetbal hesjes, hockey hesjes en basketbal hesjes. Uiteraard zijn de hesjes ook zeer geschikt om te gebruiken voor bijvoorbeeld scholen tijdens school uitjes en tijdens activiteiten als wandel- en avondvierdaagses. 
Hesjes/overgooiers

Hesjes/overgooiers

€ 3,30
Veiligheidshesjes (met bedrukking mogelijk)

Veiligheidshesjes (met bedrukking mogelijk)

€ 3,25
Veiligheidsvest voor volwassenen
Nieuw

Veiligheidsvest voor volwassenen

€ 3,75
50 onbedrukte gele veiligheidshesjes voor de kleinste kinderen!
31% Korting

50 onbedrukte gele veiligheidshesjes voor de kleinste kinderen!

€ 229,00 € 159,00
Veiligheidsvest voor kinderen
Nieuw

Veiligheidsvest voor kinderen

€ 3,65
Veiligheidshesje luxe uitvoering
Nieuw

Veiligheidshesje luxe uitvoering

€ 8,95
Veiligheidshesjes voor kinderen

Veiligheidshesjes voor kinderen

€ 3,50
Kinder veiligheids hesjes

Kinder veiligheids hesjes

€ 3,50