Top

Goedkope speedladder nodig? Speedladders voor bodemprijzen vanaf €12,95!

Goedkope speedladder kopen? Bij ons speedladders al vanaf €12,95! 

Wilt u niet te veel betalen voor uw sportartikelen en wilt u gewoon een goedkope speedladder kopen? Dat snappen wij helemaal en daarom bieden wij onze artikelen tegen lage prijzen aan. Een speedladder van 4 meter heeft u al vanaf €12,95.

Om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen hebben wij 4 verschillende maten op voorraad. Wij hebben 3 verschillende soorten speedladders met enkele treden met de volgende afmetingen: 

De speedladders worden allemaal geleverd met een handige draagtas. Na de training kunt u de speedladder dus makkelijk in elkaar vouwen en in transporteren in de bijpassende tas. Naast de bovenstaande goedkope speedladder met enkele treden hebben wij ook een speedladder in het assortiment met dubbele treden, deze is 9 meter en heeft dubbele treden zodat u nog effectiever uw training uit kunt voeren. 

Op dit moment hebben wij meerdere acties waarbij u een ladder van 4 meter kunt kopen in combinatie met een pionnenset bestaande uit 20 flexibele pionnen. Naast de acties waarbij u goedkoop een speedladder in combinatie met een pionnenset kunt kopen hebben wij nu ook actiepakket met een loopladder en een speedladder oefeningen boek. 

De speedladders zijn geschikt voor elke sporter en is zowel binnen als buiten zeer goed te gebruiken. Deze trainingstool wordt voornamelijk gebruikt om acceleratie-, kracht- en snelheidstraining uit te voeren door sporten zoals voetbal, atletiek, tennis, boksen en rugby. Naast dat de ladder te gebruiken is voor sporters is het een ideale tool voor hersteltrainingen en wordt door veel fysiotherapeuten gebruikt. 

Klik op onderstaande foto om direct naar het assortiment te navigeren, u kunt hier direct uw speedladder kopen (dit kan ook in het menu linksboven). 

Speedladder, speedladder kopen, speedladders, goedkope speedladder