Top

Speedladder 6 meter FIX

30% Korting
  • Speedladder 6 meter FIX
  • Speedladder 6 meter FIX
€ 29,90
20,95
17,31 excl. BTW

Loopladder met vaste treden 6 meter

Deze 6 meter lange loopladder van het merk Cawila onderscheidt zich van andere loopladders. Deze loopladder heeft vaste treden waardoor de ladder niet snel zal verschuiven. Een ideaal product voor training op oneffen ondergronden. 

Deze loopladder wordt veel gebruikt voor bijvoorbeeld bootcamp trainingen. Doordat de treden vast zitten aan het koord zal de loopladder niet snel verschuiven. Deze loopladder verbetert niet alleen uw snelheid. maar zorgt ook voor een hogere explosiviteit, meer kracht, snellere wendbaarheid en een betere coordinatie. 


Een training met een loopladder is zeer gemakkelijk. U plaatst de ladder op de grond en stapt zo snel mogelijk tussen de treden door. Er is enorm veel variatie mogelijk waardoor het trainen met een loopladder erg afwisselend blijft. De loopladder is één van de meest gebruikte trainingsmaterialen ter wereld. Er zijn veel verschillende oefeningen uit te voeren met een loopladder, deze oefeningen kunnen zowel voorwaarts als achterwaarts worden uitgevoerd. 

De treden zijn geel en het koord is zwart. De loopladder wordt geleverd met een gratis tas en draagsysteem. Het product wordt verpakt in een speciale doos om beschadigingen te voorkomen. 
 

 Verzendkosten NL: €5,95
 Verzendkosten BE: €7,50
 Voor 16:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis.
 Bezorging bij de buren mogelijk
 Veilig betalen via uw eigen bank


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over