Top

Wie zijn wij en wat doen we?

Wie zijn wij?

 
Wij maken sporten betaalbaar, dat is het motto van loopladders.nl! Loopladder, pionnen of andere sportartikelen, bij ons altijd tegen zeer lage prijzen! 
leuk dat u de pagina bezoekt waar u meer informatie over ons vindt. Wij vertellen dan ook graag wat meer over onszelf. Wij zijn een team van jonge ondernemers met een passie voor sport. Wij vinden het erg belangrijk dat sporten voor zowel de particulier, als voor verenigingen betaalbaar is en blijft. Zelf zijn wij actief bij een lokale voetbalvereniging en we hebben gemerkt dat de kosten vaak hoog zijn, veelal te hoog. Dit is de reden dat wij lage prijzen hanteren en een goede service verlenen. Wij leveren in principe alle artikelen op het gebied van sport en altijd tegen de beste prijs. In onze webshop vindt u alleen producten die we op voorraad hebben, als u op zoek bent naar andere producten zoals tenues voor uw team of bijvoorbeeld trainingspakken, hesjes of tassen dan kunt u ons gerust een bericht sturen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.  Heeft u vragen over ons, de producten, levertijden of andere zaken, wij horen het graag! U kunt hier het contact formulier invullen in en ons team stuurt u dan zo spoedig mogelijk een reactie. 

U kunt ook bij ons terecht voor grote partijen artikelen voor bijvoorbeeld uw sportvereniging, fitnessclub, fysiotherapie praktijk of voor andere doeleinden. Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u op. Zie voor meer informatie het kopje 'Afname partijen'. 

Bent u tevreden over een product? Wij horen het graag! Bij elk product kan de klant een 'klantervaring' invullen, hierdoor helpt u andere klanten met het maken van een juiste keuze.  

Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij hopen op een sportieve samenwerking met u. 

Het team van Loopladders.nl

Het pand waar loopladders is gevestigd, uw sportartikelen verzend wij vanaf deze locatie. Loopladder kopen? Loopladders.nl!

Het pand waarin wij zijn gevestigd: ondernemershotel 'de Compaen' te Hoogeveen.

Loopladders.nl - KVK nummer 62855654 - BTW-nummer NL8549.85.438.B01
Nieuwe producten