Veiligheidshesje kind

Veiligheidshesje kind Veiligheidshesje kind roze Veiligheidshesje kind geel Veiligheidshesje kind blauw Veiligheidshesje kind oranje Veiligheidshesje kind lime
Veiligheidshesje kind Veiligheidshesje kind roze Veiligheidshesje kind geel Veiligheidshesje kind blauw Veiligheidshesje kind oranje Veiligheidshesje kind lime
Veiligheidshesje kind
4 Reviews | Review toevoegen
Veiligheidshesjes voor kinderen beschikbaar in vijf kleuren en drie maten. Dit veiligheidshesje maakt jouw kind goed zichtbaar en verlicht in de openbare ruimte.

Verzendkosten

€ 6,95

Voor 15:00 uur besteld

Binnen 2-4 werkdagen geleverd

€ 3,95 *
Prijs per stuk
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 39

Dit product heeft een minimale afname aantal van 10

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Veiligheidshesje voor kinderen kopen

Op zoek naar een veiligheidshesje voor jouw kind of kinderen van de kinderopvang of lagere school? Deze veiligheidshesjes zijn te kopen in kinderformaat en zorgen ervoor dat je kind erg goed zichtbaar en opvallend is in de openbare ruimte. Vanwege de twee horizontale reflectie strepen zijn de hesjes ook erg opvallend in het donker, bij mistig weer of tijdens schemering. Wij hebben deze goedkope kinder veiligheidshesjes beschikbaar in drie maten en vijf verschillende kleuren, zie hieronder de specificaties en maattabel:
 
  • Materiaal: 100% polyester
  • Klittenbandsluiting aan de voorzijde (geen rits)
  • Twee reflectiebanden van 2,5 cm over het lichaam
  • Maten: 
S kindermaat - 104/116 (4-6 jaar)
M kindermaat - 124/136 (7-9 jaar)
L kindermaat - 140/152 (10-12 jaar)
 
  • Beschikbare kleuren: Roze / oranje / blauw / geel / lime groen
  • De kleuren fluo geel en oranje voldoen aan de norm EN1150:1999.
Veiligheidshesje kind kopen

Betrouwbaar en snel bestellen

Sinds 2015 is onze webshop Loopladders.nl aangesloten bij WebwinkelKeur waardoor je betrouwbaar een bestelling kunt plaatsen. Betalen in onze webshop kan via iDEAL, Bancontact voor de Belgische klanten, Paypal, Sofort, Creditcard en op factuur. Wanneer je deze kinder hesjes bestelt worden ze doorgaans binnen 2-4 werkdagen geleverd via DHL, afhankelijk van de beschikbare voorraad. Ben je op zoek naar een groot aantal kinder hesjes voor de school of opvang? Neem dan eens contact met ons op en wij zullen een aanbod met scherpe prijs samenstellen!

Kinder veiligheidshesje bedrukken

Bij ons is het eventueel mogelijk om deze kinder veiligheidshesjes te laten bedrukken met logo, namen of eigen bedachte teksten. Leuk voor de kinderopvang, school of andere instellingen. Hiermee maak je de hesjes nog herkenbaarder en vallen ze goed op. Een opdruk kan erg goedkoop en snel geplaatst worden in één kleur, twee kleuren of full-colour. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons aanbod bedrukte veiligheidshesjes of neem contact op!

Sorteren op:

Review toevoegen
Elske-Fleur - 20-02-2023 19:14

De kinder veiligheidshesjes zijn echt de goede maat voor wat er aangegeven staat. Wij hebben voor onze kleuterklas hesjes besteld in maat S (104-116) en dat past mooi. Vorige hesjes waren te groot, dus het was ook fijn te weten dat deze eventueel teruggestuurd konden worden. Een minder puntje is dat elk hesje verpakt zat in plastic, dat had niet gehoeven.

Brenda Rosendahl - 19-04-2022 12:02

Goede producten, verzending kan sneller maar goed dat kan natuurlijk ook aan de vervoerder liggen.

Ada Verhoeff-Goudriaan - 19-04-2022 12:02

heldere website, snelle levering

Elly Pluijgers - 08-12-2020 13:21

Top service

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Vertrouwd en veilig kopen via Webwinkelkeur


Sinds 2015 is de webshop van Loopladders.nl aangesloten bij Webwinkelkeur. Onze webshop is geïdentificeerd en maakt onder andere gebruik van het onafhankelijke reviewsysteem. Bij ons kan je met een gerust hart een order plaatsen.