Top

Veiligheidshesjes voor kinderen

  • Veiligheidshesjes voor kinderen
  • Veiligheidshesjes voor kinderen
  • Veiligheidshesjes voor kinderen
  • Veiligheidshesjes voor kinderen
  • Veiligheidshesjes voor kinderen
  • Veiligheidshesjes voor kinderen
rating 5
(5 / 4 Reviews)
3,50
2,89 excl. BTW

Veiligheidshesjes voor kinderen


Veiligheid is erg belangrijk voor kinderen. Wanneer kinderen buiten de deur actief bezig zijn kunnen ze immers onvoorspelbare bewegingen maken. Hierdoor zijn ze snel uit het oog te verliezen of brengen het verkeer in gevaar. Daarom zijn er veiligheidsvesten voor kinderen. Om ervoor te zorgen dat kinderen extra goed zichtbaar zijn geeft een veiligheidsvest extra bescherming. Deze veiligheidsvesten zijn mede door hun fel fluorescerende kleuren extra goed zichtbaar en vallen extra op. Om de zichtbaarheid nog eens extra te vergroten beschikken de veiligheidshesjes ook nog eens over een reflecterende strip op zowel de schouders als het middel. Zo is het vest ook in het donker zichtbaar wanneer er auto- of fietslichten op schijnen.

Bij afname van grotere aantallen raden wij u aan om ons een bericht te sturen via het contactformulier. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld op pad gaat met een grote groep kinderen voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje of een activiteit op school.

Aan het veiligheidshesje zit aan de zijkant van het vestje een handige elastische band wat zorgt voor extra comfort. 1 kant van het veiligheidshesje beschikt over een klittenband sluiting zodat de maat verstelbaar is. De elastische band en de sluiting zorgt ervoor dat het hesje ook goed in te zetten is tijdens sportieve activiteiten op bijvoorbeeld sportdagen of om teams te maken tijdens een voetbaltraining.

De goedkope veiligheidsvesten zijn gemaakt van hoge kwaliteit polyester en beschikt over duidelijk zichtbaar reflecterende strips. De vesten zijn verkrijgbaar in de kleuren oranje, groen, blauw en geel. De veiligheidsvestjes zijn beschikbaar in één maat (one size fits all) en zijn 42cm breed en 47cm lang.

 Verzendkosten NL: €5,95
 Verzendkosten BE: €7,50
 Voor 16:00 uur besteld? Volgende werkdag in huis.
 Bezorging bij de buren mogelijk
 Veilig betalen via uw eigen bank


Product is niet meer leverbaar
Reviews (4)
rating 5 (5 / 4 Reviews)

Bambinos (11-02-2018) rating 5 Ik wil.hesjes bestellen met mijn bedrijfs logo. Ik heb er 6 nodig. Voor.mimseren onder de 5 jaar

Linda (13-08-2017) rating 5 Hallo,
Voor de kindjes van mijn kinderopvang/BSO wil ik graag veiligheidshesjes bestellen. Voor welke leeftijd zijn deze hesjes?
Kan er een logo op bedrukt worden en wat is dan de prijs?
Met vriendelijke groet,
Linda Boevink

Loopladders, Tim (19-05-2016) rating 5 Beste Rianne,

u kunt even een mail sturen naar info@voetbalinkoop.nl

Tim

Oudercommissie PSZ 'Kwetternest Muntendam (19-05-2016) rating 5 Hoi,

Wij willen voor de speelzaal graag hesjes met een logo, adres en telefoonnummer erop.
Waar kan ik een logo uploaden?

Vriendelijke groet,
Rianne Sander

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over