Top

Loopladder 4 meter Cawila

17% Korting
  • Loopladder 4 meter Cawila
  • Loopladder 4 meter Cawila
  • Loopladder 4 meter Cawila
  • Loopladder 4 meter Cawila
  • Loopladder 4 meter Cawila
  • Loopladder 4 meter Cawila
rating 5
(5 / 2 Reviews)
€ 16,90
13,95
11,53 excl. BTW

Loopladder 4 meter Cawila

Deze 4 meter lange loopladder (ook wel speed- of agility ladder) wordt voornamelijk gebruikt voor bootcamp trainingen, revalidatie doeleinden, het verbeteren van de snelheid, voetbal- en/of atletiektraining, coordinatietraining en voetenwerktraining voor vechtsporten zoals boksen en kickbocksen. Met deze loopladder traint u gemakkelijk uw explosiviteit, snelheid, kracht, wendbaarheid en coordinatie. In principe is dit product zeer geschikt voor elke sport. De loopladder is niet voor niets de meest gebruikte trainingstool ter wereld. 
 
De loopladder van 4 meter kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is geschikt voor kleine en grote ruimtes. De breedte van de treden zijn ongeveer 50 centimeter en de totale lengte van de loopladder bedraagt 4 meter. De ladder is gemaakt van kunststof. De treden zijn geel en de banden zwart. 

Het product wordt geleverd met een gratis tas en draagsysteem waarmee u de ladder gemakkelijk kan transporteren. 

Een training met een loopladder is zeer gemakkelijk. U plaatst de ladder op de grond en stapt zo snel mogelijk tussen de treden door. Er zijn veel verschillende oefeningen uit te voeren met een loopladder, deze oefeningen kunnen zowel voorwaarts als achterwaarts worden uitgevoerd. Met deze loopladder van 4 meter zijn alle oefeningen prima uit te voeren. Er is eindeloos te varieren met oefeningen, er is veel variatie mogelijk in zowel de moeilijkheidsgraad als in de richting waar de sporter loopt. Wilt u inspiratie opdoen wel oefeningen u kunt uitvoeren? Op onze website staan enkele filmpjes die u kunnen helpen. 
loopladder 4 meter loopladder 4 meter
loo
pladder 4 meter
 Verzendkosten NL: €5,95
 Verzendkosten BE: €7,50
 Voor 16:00 uur besteld? Binnen 2 werkdagen in huis.
 Bezorging bij de buren mogelijk
 Veilig betalen via uw eigen bank


Verwachte levertijd: 2 dag
Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

D. Kauning (13-07-2015) rating 5 Snelle levering en altijd snel contact met de verkoper

J. van Horst (15-05-2015) rating 5 Wij gebruiken deze loopladders tijdens onze bootcamp trainingen, Loopladders.nl heeft ons snel geleverd. Zeer tevreden

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over