Top

Coachbord met eigen opdruk

Nieuw
  • Coachbord met eigen opdruk
  • Coachbord met eigen opdruk
  • Coachbord met eigen opdruk
  • Coachbord met eigen opdruk
  • Coachbord met eigen opdruk
95,00
78,51 excl. BTW

Coachborden met eigen opdruk!

Je eigen coachbord maken? Bij ons kan dat! Wij kunnen coachborden zelf drukken met jouw eigen opdruk. Zo kan je niet alleen de opdruk van het veld zelf bepalen, maar kan je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld namen, clublogo's of logo's van sponsoren toe te voegen op het bord. Deze coachborden zijn gemaakt van een zeer hoge kwalteit dibond met staal en voorzien van een whiteboard laminaat. Dit materiaal is iets zwaarder dan een normaal coachbord en zeer goed beschrijfbaar.

Wij hebben 5 verschillende formaten coachborden, deze kunnen allemaal worden gedrukt met jouw eigen ontwerp. Het bord is full color te bedrukken, de mogelijkheden zijn dus eindeloos. Of je het bord nou gebruikt als voetbalcoachbord of voor indeling van de kleedkamers in een sportkantine, het kan allemaal.

Optioneel zijn de coachborden aan te vullen met verschillende asseccoires. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wandbevestiging waarmee het coachbord met eigen opdruk gemakkelijk bevestigd kan worden aan de muur. Ook is er een speciale standaard mee te bestellen waardoor het coachbord gemakkelijk naar een andere locatie kan worden gereden.

Wil je nou niet zelf een ontwerp maken maar wil je dat wij dit voor jou doen? Wij maken kosteloos een ontwerp op maat. Lever je wel zelf een ontwerp aan? Stuur het ontwerp in combinatie met het ordernummer naar info@voetbalinkoop. Denk om 1mm afloop aan de randen en dat het ontwerp is opgemaakt in CMYK en opgeslagen in .PDF. Meer weten over deze coachborden met eigen opdruk? Vul het contactformulier in.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over