Top

Air dummy - Opblaasbare full-contact training dummy

Nieuw
  • Air dummy - Opblaasbare full-contact training dummy
  • Air dummy - Opblaasbare full-contact training dummy
  • Air dummy - Opblaasbare full-contact training dummy
  • Air dummy - Opblaasbare full-contact training dummy
105,00
86,78 excl. BTW

Air dummy - Opblaasbare training dummy

De air dummy is de perfecte trainingspartner voor full-contact trainingen voor keepers, voetballers, handbal, basketbal en vele overige sporten. De air dummy is zowel geschikt voor binnen als buiten.

Dit product bestaat uit zachte PVC delen, hierdoor is het zeer geschikt voor full-contact trainingen. Sporters kunnen zonder problemen tegen de air buddy aan duiken, hierdoor is het zeer geschikt voor specifieke keeperstrainingen. Uiteraard kunnen de poppen ook goed gebruik worden als muurtje om vrije ballen te oefenen of als nep speler zodat basketballers en handballers specifieker kunnen trainen. De air buddy is voorzien van handige handgrepen aan de zijkant, ideaal om de air buddy te vervoeren.

De air buddy heeft een hoogte van ongeveer 1.80 - 2 meter (de hoogte kan veranderen door het aantal water in de voet en hoe hard u de air buddy op pompt) en een breedte van ongeveer een halve meter. De voet is geheel te vullen met water waardoor de air buddy stevig blijft staan op de grond. Doordat de air buddy een verzwaarde voet heeft valt deze niet snel om als u bijvoorbeeld een bal tegen de air buddy schiet.

De Air buddy wordt geleverd exclusief elektrische pomp!

Vandaag besteld voor 16:00 uur is de volgende werkdag in huis! 

Dit product heeft een staffelprijs: 

Koop 1 air dummy: €105 per stuk

Koop 2 air dummies: €95 per stuk

Koop 3-4 air dummies: €85 per stuk

Koop 5 of meer air dummies: €75 per stukReviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over