Top

50 onbedrukte gele veiligheidshesjes voor de kleinste kinderen!

31% Korting
  • 50 onbedrukte gele veiligheidshesjes voor de kleinste kinderen!
€ 229,00
159,00
131,40 excl. BTW

50 onbedrukte veiligheidshesjes voor kinderen

Goedkoop veiligheidshesjes voor kinderen bestellen? Wij bieden u een pakket aan van 50 stuks onbedrukte gele veiligheidshesjes voor kinderen. De hesjes zijn beschikbaar in 3 maten voor kinderen en enkel beschikbaar in de gele kleur. De veiligheidshesjes voor peuters worden in de meeste gevallen gedragen over de kleding heen, hierdoor hebben wij niet een standaard maat. We hebben de maat berekent op basis van leeftijd, hierdoor kunt u het beste schatten welke veiligheidshesjes geschikt zijn voor welke leeftijd. De maten van de hesjes zijn een indicatie, het kan dus zijn dat in sommige gevallen een kind van de genoemde leeftijd toch een andere maat nodig heeft. 

Na een lange zoektocht hebben wij deze hesjes opgenomen in ons assortiment door de perfecte pasvorm en de goede pasvorm. 

Veiligheidshesjes voor peuters/kleuters bedrukken? 
Wij bedrukken deze veiligheidshesjes voor de beste prijs van Nederland. De getoonde prijs is de prijs voor 50 onbedrukte gele veiligheidshesjes voor kinderen. Wij bieden u de mogelijkheid om deze hesjes voor een lage prijs te bedrukken in zowel 1 kleur als in full-color. Door onze eigen producten kunnen wij peuter/kleuter hesjes snel bedrukken. Neem contact op voor meer informatie met betrekking tot het bedrukken van kinderhesjes. 

Levertijd 1-3 werkdagen.


4-6 jaar
7-9 jaar
10-12 jaar
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over